Aqualife 4 VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-3665
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Kavel oppervlakte: 95 m²
Woning oppervlakte: 90 m²
Terras/Porch: 27 m²
Parkeren: ja
Airco's: ja
Bouwjaar: 1994
31/03/2016

Omschrijving

Met fantastisch Spaanse Water zicht ligt deze 3 kamer woning heel relaxed op een hoek in het kleinschalige Aqualife resort op Jan Sofat.

Na de security bij de entree van de villawijk Jan Sofat te zijn gepasseerd slaat u rechtsaf en komt u tegen het einde van de weg uit bij het Aqualife resort dat uit 6 appartement achtige woningen bestaat. Elke woning is opgetrokken op zijn eigen kavel (eigen) grond en heeft daarnaast met de andere eigenaars de rest van de grond op het resort in een gemeenschappelijk (zogenaamd mandelig) eigendom (1/7e deel).

Een fijn zwembad en 2 aantrekkelijke zandstrandjes maken deel uit van het resort. Vanuit hier kunt u zwemmen in het Spaanse Water. Zo is er ook een steiger. U kunt daaraan afmeren met uw boot tot 20 voet lengte.

De entree van het resort gaat via de centrale entree. Deze woning heeft tevens een zelfstandige entree vanaf de weg. Er is een woonkamer met een open L-vormige keuken waarin een dubbele spoelbak, vaatwasser, kookgelegenheid en een koelkast zijn opgenomen. De woonkamer heeft 2 vouwpuien met louvres die uitkomen op de porch ofwel de buiten woonkamer. Vanuit deze porch kijkt u over het blauwe gemeenschappelijke zwembad uit op het Spaanse Water.

Er zijn 2 slaapkamer met kastenwand met elk hun eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

De woning is 90 m2 groot; de eigen kavel is 95 m2.

Daarnaast is er een berging en verder het 1/7 e onverdeeld aandeel in de grond en de voorzieningen van het resort.

Honden zijn niet toegestaan. Toeristische verhuur voor de periode dat u er zelf niet bent zorgt voor een interessant jaarlijks verhuur rendement.

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV