Boca Gentil P-11/ VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-2577
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Kavel oppervlakte: 1205 m²
Woning oppervlakte: 220 m²
Terras/Porch: 70 m²
Parkeren: 2
Airco's: Ja
Bouwjaar: 2010
19/10/2015

Omschrijving

Deze zeer goed onderhouden villa (Kas di Manchi) is gelegen op de 3e lijn van het beveiligde Boca Gentil Resort en heeft fraaie uitzichten op de Caribische Zee.

De indeling: entree, hal, bijkeuken, keuken in parallel opstelling v.z.v. keramische kookplaat, oven, vaatwasser en dubbele Amerikaanse koelkast (Samsung) welke in open verbinding staat met de woonkamer. De woonkamer sluit met 3 hoge schuifpuien aan op de ruime porch, die 70 m2 groot is en overloopt in het zonneterras met zwembad.

Via een houten schuifpui kom je vanuit de woonkamer in de master bedroom die een ruime inloopkast heeft en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder beschikt de villa over nog 2 slaapkamers, elke slaapkamer heeft een badkamer met douche, wastafel en toilet.

De villa is gelegen aan het begin van het beveiligde Boca Gentil Resort en daardoor op zeer korte loopafstand van de stranden en de beach clubs, de winkels, de sportschool en de Albert Heijn. De villa heeft een goede sfeer en is goed onderhouden.

er is een aparte berging en een pomphuis voor het zwembad.

Parkeren kan met 2 auto’s op eigen terrein aan de voorzijde van de villa.

 

Lokatie

Boca Gentil P-11

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV