Boca Gentil P-04

EUR 1,590,000.VERKOCHT
Listing ID: ID-4867
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Kavel oppervlakte: 1600 m²
Woning oppervlakte: 300 m²
Terras/Porch: 60 m²
Parkeren: 2 op eigen terrein
Airco's: 5
Bouwjaar: 2009
03/12/2019

Omschrijving

Deze zeer riante en verhoogd gelegen villa ligt op een van de ruimste kavels grond (1.600 m2) van het beveiligde Boca Gentil Resort en heeft prachtig vrij en wijds uitzicht over de daaronder gelegen villa’s op de zee. Er is zelfs zicht op Willemstad. Op loopafstand liggen supermarkt van Van den Tweel, Sportschool The Challenge, het strand van Jan Thiel Beach met haar beach clubs en diverse goede restaurants.

De villa beschikt over 5 slaapkamers en 4 badkamers.

Woonverdieping:

Entree, toilet, witte keuken in parallelopstelling met kookeiland, vzv keramische kookplaat, grill oven, magnetron, vaatwasser alles AEG en een Amerikaanse, RVS koelvrieskast van Samsung, hal met veel kastruimte, lichte woonkamer met prachtig zeezicht;

Slaapvleugel met 2 slaapkamers die samen gebruik maken van een badkamer, slaapkamer 3 is een ruime kamer met een eigen badkamer vzv douche en wastafel, slaapkamer 4 heeft een zeer royale 3e badkamer met dubbele stortdouche, glazen scherm, ligbad, badkamermeubel met 2 wastafels, toilet;

Souterrain:

Souterrain heeft een separate entree en herbergt een appartement. In de hal is veel kastruimte. Hier staat de wasmachine opgesteld. Er is een royale 5e slaapkamer met inloopkast en een 4e badkamer met douche, toilet en badkamermeubel met 2 wastafels. De slaapkamer heeft haar eigen terras en heeft aansluiting op het pooldeck.

Grenzend aan de keuken ligt een groot L-vormig overdekt terras van 60 m2. Vanaf hier leidt een 4 m brede trap naar het pooldeck.

Een fijne en centrale plek wordt gevormd door het infinity zwembad van 8 x 4 m met houten terras (ca. 30m2) en de tropische palapa van 8 x 4 m, die eigenlijk een buiten-woonkamer is. Onder het terras bij de keuken ligt een bergruimte van ca. 60 m2; hier staan nog een separate ijskast en vrieskast. Er zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De tuin is fraai ingericht en beschikt over een dripsysteem.

 

Lokatie

Contact formulier

© 2020 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV