Boca Gentil P-08 / VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: RUS-04
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Kavel oppervlakte: 1207 m²
Woning oppervlakte: 250 m²
Terras/Porch: 70 m²
Parkeren: 3 eigen parkeerplaatsen
Airco's: in alle slaapkamers
Bouwjaar: 2009
17/03/2014

Omschrijving

Vrij op een hoek gelegen villa op het beveiligde resort Boca Gentil met fraai zicht op de zee en de omliggende tuinen. De royale en hoge woonkamer heeft 3 schuifpuien die toegang geven tot het overdekte terras. De schuifpuien zijn 3 meter hoog en worden in de achtergevel afgewisseld door even hoge shutter puien.

Door de transparantie van de achterzijde ontstaat er een mooie relatie met het pooldek en de royale tuin.

De open keuken bestaat uit een parallelopstelling met dubbele spoelbak, 5 pits gaskookplaat en oven. In de achterliggende bijkeuken vinden we nog een vereenvoudigde keukenopstelling.

Dmv een schuifpui komen we in de master bedroom welke is voorzien van een inloopkast en een badkamer met douche, 2 wastafels in een badkamermeubel en 2e toilet. De naastgelegen slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en dubbele wastafel, de derde en vierde slaapkamer delen een derde badkamer met douche en dubbele wastafel. Er is een separaat gastentoilet.

Achter de woning ligt een ruim overdekt terras van 70 m2 dat aansluit op het terras rond het zwembad. Het zwembad ligt in lijn van de woonkamer met de zee. Er is een royale tuin om het huis.

Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant zijn er een parkeerplaatsen op eigen terrein.

De villa ligt hoger dan de weg die naar de zee loopt waardoor de privacy en uitzichten gewaarborgd zijn.

Lokatie

Contact formulier

© 2020 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV