Boca Gentil S-16 / VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-2893
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Kavel oppervlakte: 1200 m²
Woning oppervlakte: 300 m²
Terras/Porch: 60 m²
Parkeren: 2
Airco's: ja
Bouwjaar: 2008
16/04/2016

Omschrijving

Wat is het toch fantastisch om zo mooi op de blauwe Caribische zee te kijken vanuit je eigen tropische villa! En vanaf je favoriete zonnebed vanaf welk van de terrassen dan ook te genieten van het koraal kleurige water dat direct achter de villa ligt.

Zo bijzonder mooi aan zee gelegen in het beveiligde Boca Gentil Resort op loopafstand van de stranden en de beach clubs, de winkels, de sportschool en de Albert Heijn. Waar ter wereld vind je dat?

Na binnenkomst in het halletje zie je direct de 2 vleugels van de villa. In de linkervleugel de royale keukenruimte met een keuken in 2 delen vzv witte kastjes met een donker blad. Voorzien van een 5 pits gas kookplaat, een oven, een vaatwasser, een spoelbak en een koelkast. Aansluitend volgt de bijkeuken vzv veel kastruimte en een wasmachine- en droger aansluiting. Daarna richting de zee komt de living met het achtergelegen overdekte terras.

Wat heb je een zichten op de zee vanuit deze living en ook vanaf de dekken die daarna komen!

In de 2e vleugel komen we na het gasten toilet, een gang, 4 slaapkamers met kasten en 3 badkamers voorzien van douches, wastafels en een extra toilet tegen.

Tussen de beide vleugels liggen een overdekt terras (porch) en een zonneterras met het panorama zwembad waarin je de sensatie beleeft van zwemmen in het water van je eigen bad en het gelijktijdig kijken naar de mooie Caribische zee.

Maar er is meer. Want richting het water zijn nog enkele houten terrassen opgenomen waar zonnebedden en tafels een plek hebben gekregen. Een deel is overdekt door middel van een schaduwdoek. Er staat een moderne buiten douche op het 2e dek.

Op dat punt kom je het appartement tegen. In deze ruimte die zich onder de living bevindt zijn een royale 5e slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet opgenomen. Er naast een zitruimte met pantry en garderobe kasten. Ook dit appartement beschikt over de mooie zeezichten.

Op woonniveau zijn meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV