Boca Gentil V-02 / VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-2357
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Kavel oppervlakte: 1211 m²
Woning oppervlakte: 220 m²
Terras/Porch: 70 m²
Parkeren: 2
Airco's: ja
Bouwjaar: 2010
20/06/2015

Omschrijving

Deze hooggelegen sfeervolle villa heeft een prachtige tropische tuin met een zwembad voor een verfrissende duik en een zitgedeelte met BBQ voor gezellige avonden.  De porch van 70m2 is de plek om lekker te relaxen. Recent is er een extra terras aan de zijkant van de villa aangelegd.

De indeling: entree, bijkeuken met berging, keuken in parallel opstelling (vzv diverse apparatuur) welke in open verbinding is gesitueerd met de woonkamer. De woonkamer sluit met 4 hoge schuifpuien aan op de ruime porch.

Via een houten schuifpui kom je vanuit de woonkamer in de master bedroom die een royale badkamer met douche, wastafel en toilet heeft. Er is ook een walk-in closet. Verder beschikt de villa over nog 2 slaapkamers, elk heeft een badkamer met douche en wastafel. Er is een apart gastentoilet.

Vanaf de porch ga je naar het iets lager gelegen pooldeck met zwembad.

Deze villa is gelegen aan het begin van het beveiligde Boca Gentil Resort en dus op zeer korte loopafstand van de stranden en de beach clubs, de winkels, de sportschool en de Albert Heijn.

Parkeren kan met 2 auto’s op eigen terrein onder de carport aan de voorzijde van de villa. Het dak van de carport is vzv zonnepanelen, wat goed is voor het milieu en de energiekosten.

 

 

 

 

 

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV