Jan Thiel – Vista Royal O-09 Bouwkavel VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-3264
Kavel oppervlakte: 813 m²
07/08/2015

Omschrijving

 

Deze kavel grond van 813 m2 is goed gelegen in de wijk Vista Royal. U kunt op deze grond naar eigen inzicht en overeenkomstig het geldende bestemmingsplan uw eigen droomvilla optrekken.

De kavel ligt op zeer korte (loop) afstand van de stranden van Jan Thiel Beach, de restaurants, de winkels, de sportschool The Challenge en Albert Heijn.

Het zwembad mag in Vista Royal niet ingegraven worden. De voet van het zwembad wordt daarom qua hoogte tenminste op het huidige maaiveld aangebracht. Daardoor kan de woonkamer het beste ook omhoog worden gebracht. Zodanig dat de vloer van de woonkamer, de porch en de terrassen gelijk komen met de bovenzijde van het zwembad.

De woonkamer ligt daardoor dan een bouwlaag boven het maaiveld.

Omdat de villa’s aan de Zuidzijde en rond deze kavel lager zijn of slechts maar 1 bouwlaag hoog gebouwd zijn heb je daarom (mits je ongeveer zo gaat bouwen) vanuit de villa en vanaf de porch en de terrassen fraaie zeezichten kijkend in de richting van Zanzibar.

Er mag tot 8 meter hoog gebouwd worden en u zou een villa kunnen realiseren tot maximaal 365 m2 vloeroppervlak (45%), en maximaal 50 m2 bijgebouw.

Voor de bestemmingsbepalingen en de interpretatie daarvan verwijzen wij u naar de Dienst ROP en APNA, respectievelijk uw architect.

 

 

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV