Jan Thiel – Vista Royal Q41– Bouwkavel / VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-3259
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Kavel oppervlakte: 1026 m²
Woning oppervlakte: 460 m²
Terras/Porch: 100 m²
Parkeren: 2 a 4 op eigen terrein
Airco's: 5
Bouwjaar: 2018
23/12/2017

Omschrijving

Deze mooie en zeer ruime kavel grond van 1.026 m2 ligt in de wijk Vista Royal van Jan Thiel op zeer korte afstand van de stranden van Jan Thiel Beach, de restaurants, de winkels, sportschool The Challenge en Supermarkt Van den Tweel.

U kunt hier naar eigen inzicht en overeenkomstig het geldende bestemmingsplan uw eigen droomvilla optrekken.

Dit is een drone impressie vanaf de verdieping en mogelijk toekomstig woonruimte niveau: youtube.com/watch

Essentialia van de Welstandsbepalingen: Er mag tot 8 meter hoog gebouwd worden en u zou een villa kunnen realiseren tot 410 m2 vloeroppervlak (40%), wat overeenkomt met wel 1.150 m3 inhoud, plus maximaal 50 m2 bijgebouw (+/- 140 m3). Wanneer u mailt naar dick@ruseler.com sturen we u de Welstandsbepalingen toe.

De kavel is ongeveer 30 m breed en ongeveer 35 m diep. Daarmee is de kavel een van de ruimste in de wijk die voor verkoop beschikbaar is. Zoals u weet houdt de oppervlakte van een kavel relatie met hoeveel u kunt bouwen.

De kavel is feitelijk bouwrijp en ligt qua terreinpeil gelijk aan de weg. U zou na het walsen van de plek waar uw villa komt direct kunnen gaan bouwen op basis van een plaatfundering i.p.v. op basis van een uitgegraven en opgetrokken stroken fundering. Aan 3 zijden van het terrein sluit de kavel aan op muren van metselwerk die reeds zijn opgetrokken en vervolgens zijn gestukadoord.

Een zwembad mag in Vista Royal niet ingegraven worden. Daarom ligt een zwembad vaak niet gelijk aan het maaiveld, maar hoger. Meestal legt men het zwembad samen met de woonkamer gelijk op de 1e verdieping. Ook de vloer van de porch, de terrassen en enkele slaapkamers komen dan vaak gelijk aan de bovenzijde van het zwembad. Het is erg fijn om alles op 1 niveau te hebben. Door het omhoog brengen van de woonkamer worden de zichten van daar uit heel ruim. U heeft dan zichten over de gebouwde omgeving en ook op de zee. Achter de toekomstige villa is een uitsparing in het met diabaas aangevulde terrein gemaakt waardoor u daar zonder onnodig uitgraven (ook) uw zwembad kunt leggen. Zonder onnodig uitgraven is een zwembad op tuinpeil immers toegestaan. Er zouden eventueel 2 zwembaden, 1 in de tuin en 1 op de 1e verdieping, op deze kavel kunnen worden aangebracht. Dat is een extra luxe voor uw gasten die u mogelijk op de begane grond van uw villa wilt laten logeren.

Voor verdere interpretatie van de Welstandsbepalingen verwijzen wij u naar de Dienst ROP en APC, respectievelijk uw architect.

 

 

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV