Boca Gentil S-07 / VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-2637
Badkamers: 4
Kavel oppervlakte: 1198 m²
Woning oppervlakte: 300 m²
Terras/Porch: 60 m²
Parkeren: 2
Airco's: ja
Bouwjaar: 2007
12/01/2016

Omschrijving

Het is toch wel heel erg fantastisch om in de blauwe Caribische zee te kunnen zwemmen direct achter je eigen tropische villa! En vanaf je zonnebed op je een eigen witte zandstrand te genieten van het koraal kleurige water.

Gelegen op het beveiligde Boca Gentil Resort op loopafstand van de stranden en de beach clubs, de winkels, de sportschool en de Albert Heijn en zo bijzonder mooi aan zee gelegen. Waar ter wereld vind je dat?

Er zijn 2 parkeerplaatsen onder een met zeildoek gedekte pergola op eigen terrein aan de voorzijde van de villa.

Na binnenkomst in het halletje zie je direct de 2 vleugels van de villa. In de linkervleugel is de royale keukenruimte met een keuken in 2 delen v.z.v. witte kastjes met een zwart granieten blad. Voorzien van een dubbele koelkast van Samsung met ijsmaker, een ingebouwde Miele koffiezetter, 2 Miele ovens, een keramische kookplaat, een Gaggenau afzuigkap, een vaatwasser en een spoelbak. Aansluitend de bijkeuken vzv erg veel kastruimte en een wasmachine- en droger aansluiting. Daarna richting de zee komt de woonkamer met het ruime terras er achter.

Wat heb je een zichten op de zee vanuit deze living en zelfs nog meer vanaf wat daarna komt! Na de woonkamer volgt de overdekte porch en daarna een extra aangebracht en in gevlinderd beton uitgevoerd terras van ca. 90 m2. Op het terras is een met zeildoek gedekte pergola geplaatst. Je kunt vanuit hier zelfs kijken naar de Cruise Terminal in Willemstad!

In de 2e vleugel komen we na het gasten toilet, een gang, 4 slaapkamers met kasten en 3 badkamers voorzien van douches, wastafels en een extra toilet tegen.

Tussen de beide vleugels liggen een tweede overdekt terras, een tweede zonneterras en het zwembad met overflow waarin je de sensatie beleeft van zwemmen in het water van je eigen panoramabad en het gelijktijdig kijken naar de mooie Caribische zee.

Maar er is meer. Want er is een extra beach studio aan de zeezijde. Gelegen achter de woonkamer bevindt zich een verblijf waarin een woonkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en extra toilet zijn opgenomen. De woonkeuken is uitgestrekt over de hele breedte van de studio. Heeft aan de zijkanten schuifpuien en aan de achterkant een gevel vullende vouw/schuifwand die helemaal open geschoven kan worden.

In deze ruimte staat een enkele meters lang kookeiland opgesteld. Hierin en in de aparte kastruimte is diverse keuken apparatuur opgenomen. Om de studio heen liggen meerdere vlonder terrassen, aansluitend een berging en heel bijzonder: een eigen strand.

Dit witte zandstrand is heerlijk op de zon en wind gelegen en ligt ingekaderd binnen een van natuurlijke stenen gevormd halfhoog muurtje. Daarachter ligt de koraal kleurige zee..

 

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV