Seru Boca 7 VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-3835
Slaapkamers: 6
Badkamers: 8
Kavel oppervlakte: 2.200 m²
Woning oppervlakte: 920 m²
Terras/Porch: 130 m²
Parkeren: Dubbele inpandige garage
Airco's: 16
Bouwjaar: 2009
08/08/2016

Omschrijving

Deze royale en luxe villa ligt wel heel erg fraai op de eerste lijn van het exclusieve Seru Boca Resort! Bij de kavel hoort een eigen aanlegsteiger voor uw boot.

U gaat naar de entree van Santa Barbara Plantation, waar u de eerste security passeert. Daarna rijdt u over een mooie laan langs de groene golf course en het Spaanse Water waarna u vervolgens aankomt bij de 2e security voor specifiek het Seru Boca Estate Resort.

Op het resort vindt u aan weerszijden van de weg luxe villa’s. Villa Seru Boca 7 ligt halverwege het resort aan de waterkant. Vanaf hier heeft u de allermooiste en wel zeer panoramische uitzichten over het Spaanse Water.

Nadat de poort van de oprit van de villa zich heeft geopend kom je op het binnen terrein waar je je auto parkeert of binnen in de dubbele garage zet. Wanneer je de dubbele openslaande entree deuren opent kijk je dwars door de villa heen zo op het Spaanse Water. Werkelijk prachtig!

Na de hal met gang en gastentoilet kom je in de woonkamer die over de breedte van de villa ligt in verband met de uitzichten. Er zijn 3 vouwpuien die uitkomen op de achtergelegen even brede porch.

Links ligt de royale keuken met U-vormige keuken opstelling welke is voorzien van werkelijk alle denkbare hoogwaardige apparatuur. Er zijn daar verder een geconditioneerde wijnruimte, een pantry, een laundry en een dubbele garage.

Rechts ligt een inpandig gastenverblijf bestaande uit een zitkamer, slaapkamer en een badkamer. Aan de porch zijde ligt een royale werk/studiekamer met water zichten.

Op de eerste verdieping aan de linkerzijde kom je via een speel- of TV ruimte in een gasten- of bedienden verblijf met een zitkamer, slaapkamer en een badkamer. Aan de waterzijde van de villa ligt een hoekslaapkamer met badkamer, verder naar rechts 2 midden slaapkamers met eigen badkamers en in de rechter hoek ligt van de voor- tot aan de achterzijde de master bedroom met royale badkamer en kleedkamer en natuurlijk weer Spaanse Water zicht.

In de onderverdieping komen we uit in de centraal gelegen game room met links de bioscoop en rechts de gym en een badkamer. Hierachter ligt een terras, een schaduwrijke gazebo, waarnaast het zwembad en daarachter de aanlegsteiger waaraan 2 boten kunnen liggen.

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV