Vista Royal Bouwkavel B-08

EUR 159,000
Listing ID: ID-4923
Kavel oppervlakte: 1270 m²
Woning oppervlakte: 508 m²
21/10/2019

Omschrijving

Deze mooie en zeer ruime kavel grond van 1.270 m2 ligt in de wijk Vista Royal van Jan Thiel op korte rijafstand van de stranden van Jan Thiel Beach, de restaurants, de winkels, sportschool The Challenge en Supermarkt Van den Tweel.

U kunt hier naar eigen inzicht en overeenkomstig het geldende bestemmingsplan uw eigen droomvilla optrekken.

Indien boven de woonverdieping gerealiseerd wordt, is er uitzicht over het Spaanse Water.

Essentialia van de Welstandsbepalingen: Er mag tot 8 meter hoog gebouwd worden en u zou een villa kunnen realiseren tot 508 m2 vloeroppervlak (40%), wat overeenkomt met wel 1.524 m3 inhoud, plus maximaal 50 m2 bijgebouw (+/- 140 m3). Wanneer u mailt naar dick@ruseler.com sturen we u de Welstandsbepalingen toe.

Een zwembad mag in Vista Royal niet ingegraven worden. Daarom ligt een zwembad vaak niet gelijk aan het maaiveld, maar hoger. Meestal legt men het zwembad samen met de woonkamer gelijk op de 1e verdieping. Ook de vloer van de porch, de terrassen en enkele slaapkamers komen dan vaak gelijk aan de bovenzijde van het zwembad. Het is erg fijn om alles op 1 niveau te hebben. Door het omhoog brengen van de woonkamer worden de zichten van daar uit heel ruim. U heeft dan zichten over de gebouwde omgeving en ook op de zee. Achter de toekomstige villa is een uitsparing in het met diabaas aangevulde terrein gemaakt waardoor u daar zonder onnodig uitgraven (ook) uw zwembad kunt leggen. Zonder onnodig uitgraven is een zwembad op tuinpeil immers toegestaan.

Voor verdere interpretatie van de Welstandsbepalingen verwijzen wij u naar de Dienst ROP en APC, respectievelijk uw architect.

 

 

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV