Vista Royal D7/D8

EUR 995,000
Listing ID: ID-4669
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Kavel oppervlakte: 2060 m²
Parkeren: 2 x parkeerplaats binnen en meerdere parkeerplaatsen op het terrein
Airco's: 5
Bouwjaar: 2007
07/06/2019

Omschrijving

Deze royale en voorname villa is gesitueerd in de villawijk Vista Royal van Jan Thiel Beach. Vlakbij vindt u het strand, de beach clubs, meerdere restaurants, sportschool The Challenge en Supermarkt Van den Tweel. Er is vanaf de porch zicht op het water van de Caracasbaai.

De villa is opgetrokken op 2 bij elkaar gevoegde bouwkavels. Het perceel is daardoor 2.090 m2.

De zeer royale woonkamer kan aan de voor- en ook aan de achterzijde helemaal opengezet worden door de elektrisch bedienbare rolschermen omhoog te zetten. Zodoende zit je altijd lekker op de wind. Er is een ruime open keuken met alle benodigde apparatuur. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime porch en een zwembad met zonneterras. Aan de achterzijde kom je bij een in hout opgetrokken buiten woonkamer met buiten keuken met daarin apparatuur om drank te koelen en een ijsblokjes machine. Ook hier is een royaal zonneterras. Aan de achterzijde sluit de villa aan op de Curaçaose natuur.

De vloeren zijn zowel binnen als buiten van een houten dekvloer voorzien.

Er zijn op het niveau van de woonkamer 4 royale slaapkamers met openslaande deuren naar de porch en 2 moderne en sfeervol uitgevoerde badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een verkoelende airco. In de dubbele garage kunnen 2 grote auto’s gestald worden. Je kunt vanuit hier de woning verder inlopen. Inpandig naast de garage ligt ook een afsluitbaar privé gedeelte. Op tuinniveau aan de achterzijde van de villa bevindt zich een separaat gastenappartement.

 

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV