Jan Thiel – Vista Royal N-15 Bouwkavel VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-3284
Kavel oppervlakte: 927 m²
09/09/2015

Omschrijving

 

Deze kavel grond van 927 m2 is goed gelegen in de wijk Vista Royal. U kunt op deze grond naar eigen inzicht en overeenkomstig het geldende bestemmingsplan uw eigen droomvilla optrekken.

De kavel ligt op zeer korte (loop) afstand van de stranden van Jan Thiel Beach, de restaurants, de winkels, de sportschool The Challenge en Albert Heijn.

Het zwembad mag in Vista Royal niet ingegraven worden. De voet van het zwembad wordt daarom qua hoogte tenminste op het huidige maaiveld aangebracht. Daardoor kan de woonkamer veelal het beste omhoog worden gebracht, zodanig dat de vloer van de woonkamer, de porch en de terrassen gelijk komen met de bovenzijde van het zwembad.

Deze kavel heeft een maaiveld dat richting het Westen schuin afloopt. In de schuinte in die richting kan het zwembad zodanig op het maaiveld worden gesteld dat de woonkamer op het peil van de weg kan komen. Er zijn door het grondverloop hier dus meerdere mogelijkheden voor de projectie van het zwembad ten opzichte van de woonkamer.

Er mag tot 8 meter hoog gebouwd worden en u zou een villa kunnen realiseren tot maximaal 417 m2 vloeroppervlak (45%), en maximaal 50 m2 bijgebouw.

Voor de bestemmingsbepalingen en de interpretatie daarvan verwijzen wij u naar de Dienst ROP en APNA, respectievelijk uw architect.

 

 

 

 

 

 

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV