VISTA ROYAL W-04 VERKOCHT

EUR VERKOCHT
Listing ID: ID-3549
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Kavel oppervlakte: 883 m²
Woning oppervlakte: 210 m²
Terras/Porch: 50 m²
Parkeren: 2
Airco's: ja
Bouwjaar: 2013
09/12/2015

Omschrijving

Deze villa ligt gunstig in de geliefde wijk Vista Royal op Jan Thiel en bestaat uit 3 delen. 

Het villa deel dat de eigenaar voor zichzelf gebruikt is ruim en ligt op de verdieping met rondom een terras met zwembad. Van hier uit ervaar je veel zicht en ruimte op en in de wijk.

De andere 2 delen zijn aantrekkelijke benedenwoningen voor gebruik of verhuur aan anderen. Ze hebben een royale tuin en delen samen een 2e zwembad.

Villa deel boven:
Het bovenste woongedeelte heeft hoge wit geschilderd houten plafonds onder de schuine kap en heeft daardoor al direct een gezellige sfeer en tropische sfeer.

Er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers opgenomen in de linker vleugel, namelijk 2 masterbedrooms met elk een badkamer vzv douche, twee wastafels en een toilet en 2 slaapkamers die samen een badkamer met douche en 2 wastafels delen.

Alle slaapkamers komen met een gang uit in de eetkeuken en op de porch met terras en zwembad.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airco’s. Er is een separaat gastentoilet. 

De open woonkeuken met kookeiland is vzv diverse apparatuur en sluit met openslaande deuren aan op het (deels) overdekte terras met het zoutwaterzwembad. Let op: er behoren 2 zwembaden bij deze villa!

2 benedenwoningen:
Deze woningen (70m2) hebben elk een eigen porch (27m2) en hebben elk 2 slaapkamers en een badkamer met douche. Er is een separaat gastentoilet. De ruime keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.

De linker benedenwoning wordt op jaarbasis verhuurd, de rechter woning wordt voor toeristische verhuur aangewend. Wanneer de eigenaar niet in het boven deel verblijft wordt ook dit 3e deel toeristisch verhuurd. Elke woning heeft eigen meters voor elektra en water.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airco’s.

Aan de linkerkant van de begane grond bevindt zich een bijkeuken met een aparte opbergruimte welke aansluit op de inpandige garage.

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV