Vista Royal J-8 en J-9 bouwgrond

Price on request
Listing ID: RUS-02
18/12/2018

Omschrijving

Vista Royal kavels J-8 en J-9

Het gaat hier om 2 van de meest begeerlijke kavels op Vista Royal. De nummers J-8 en J-9.

Op Jan Thiel zijn nu te koop de beste waterzicht kavels:
Vista Royal J-8 is 1.310 m2

Op Jan Thiel zijn nu te koop de beste waterzicht kavels:
Vista Royal J-9 is 1.450 m2

De kavels liggen naast elkaar of eigenlijk onder en boven elkaar. Doordat de weg evenwijdig langs en met de kavels naar beneden loopt is vanaf beide kavels het uitzicht nagenoeg identiek.

Beide kavels liggen aan de rand van de luxe woonwijk Vista Royal op Jan Thiel. In Vista Royal vindt u het strand van Jan Thiel, meerdere beach clubs en restaurants, sportschool The Challenge en supermarkt Van den Tweel.

De kavels hebben fantastisch en wijds uitzicht over het Spaanse Water. Je kunt kijken tot aan het Santa Barbara Resort, de entree vanuit de zee, naar de Curaçao Yacht Club en de wijken Jan Sofat, Cas Grandi en Brakkeput.

Het zicht is overdag heel erg mooi, want op het blauwe water is er altijd wel een boot aan het varen of een surfer die oversteekt. En ’s avonds is het weer totaal anders. Dan kijk je heel sprookjesachtig op de verlichte villa’s en de voor anker liggende jachten.

Beide kavels zijn te koop. Deze bevinden zich in de hogere prijsklasse.

U kunt op een kavel naar eigen inzicht een villa laten bouwen binnen de van toepassing zijnde Welstandsbepalingen zoals daar zijn de maximale bouwhoogte van 8 m en een maximaal te realiseren vloeroppervlak van 40%.

U kunt ook de fraaie villa bouwen die op de artist impressie te zien is.

U geeft dan na aankoop de architect opdracht het ontwerp verder uit te werken, een bestek te schrijven en u laat werktekeningen vervaardigen. U selecteert daarna een aannemer en laat de bouw aanvangen.

Een andere mogelijkheid is dat u de grond als project koopt. U koopt dan de grond + de villa die voor u wordt gebouwd en betaalt de daarmee corresponderende totaalprijs.

Voor verdere informatie kunt u het beste een afspraak maken met Dick of Marijke Ruseler die op het makelaarskantoor uw vragen kunnen beantwoorden.

 

Drone filmbeelden J-8 vanuit woonkamer en porch

Drone filmbeelden J-9 vanuit woonkamer en porch

Lokatie

Contact formulier

© 2019 - Ruseler Makelaars
Webdevelopment by Media One NV